Vi går samman och kraftsamlar inom tech, media, IP och tvistlösning

TIME DANOWSKY bildas genom ett samgående mellan Time Advokatbyrå och Danowsky & Partners Advokatbyrå.

– I TIME DANOWSKY för vi samman ledande kompetens, rankad av bl a Chambers & Partners och Legal 500 inom samtliga våra specialistområden. Tillsammans utgör vi ett slagkraftigt erbjudande med ett starkt engagemang för vår tids affärer, där teknik, innovation och media/innehåll är en naturlig del av varje organisations verksamhet, säger delägaren Mats Ohlén.

– Vi har under många år sett hur våra verksamheter kompletterar varandra. Likheterna är stora med förtroendefulla klientrelationer och kvalificerade beställare. I ett slag får två etablerade verksamheter nu ett 30-tal erfarna medarbetare. Vi kommer kunna spetsa våra erbjudanden och förbättra kapaciteten i våra uppdrag, berättar delägaren Ulf Isaksson.

Daniel Wåtz, Ulrika Geissler, Mats Ohlén och Andreas Eriksson.

Danowsky & Partners grundades 1993 av Peter Danowsky. Time Advokatbyrå startade 2007 med fokus på IT och telekom. Peter Danowsky kommenterar samgåendet:

– När jag startade Danowsky & Partners var ambitionen att tillsammans med några få andra, i sk true partnership, skapa en högkvalitativ, liten advokatbyrå. Det lyckades. Ambitionen med spetskompetens inom några väl definierade områden finns kvar, liksom true partnership-modellen, men nu i en större kostym som bär in i framtiden. Det känns väldigt stimulerande.