TIME DANOWSKY söker nya kollegor!

TIME DANOWSKY är en modern affärsjuridisk advokatbyrå med inriktning mot IT, media och tvistlösning. Byrån grundades år 2020 och vi är idag 25 medarbetare. Vi hjälper våra klienter till framgång, med exceptionell kvalitet, service och omtanke.

Vi erbjuder
Vi erbjuder möjligheten att växa tillsammans med oss i en prestigelös och omtänksam miljö med kompromisslöst kvalitetsfokus.

Hos oss är du nära händelsernas centrum och blir aldrig en osynlig kugge i ett maskineri. Vi bryr oss om varandra och vi bryr oss om våra klienter.

Vi drivs av entreprenörsanda och nöjer oss inte med det invanda, utan vill ta tillvara olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser.

I vårt sällskap får du utrymme att utveckla en bred affärsjuridisk kompetens, kombinerat med spetskunskaper inom IT, immaterialrätt, life science, media eller kommersiell tvistlösning.

Du kommer att få arbeta med klienter inom olika branscher, alltifrån multinationella företagskoncerner till medelstora företag och organisationer samt myndigheter. Det de har gemensamt är att de vänder sig till oss med uppdrag som ofta är komplexa och verksamhetskritiska.

Vi söker
Byråns verksamhet växer och vi söker nya kollegor. Både dig som är nyutexaminerad och dig som har tidigare erfarenhet, gärna av arbete med IT-avtal och/eller dataskyddsfrågor.

Utöver att vara en skicklig problemlösare, med omsorg och hög kvalitet i det du gör, trivs du i en miljö med laganda, där alla är med och bidrar mot gemensamma mål. Du bör som vi tycka om att hjälpa – klienterna och varandra.

Du kommer tidigt att ges eget ansvar för arbetsuppgifter utifrån dina erfarenheter och kunskaper. Tycker du även om att utmana dig själv och lära dig nya saker så är du rätt för oss och vi rätt för dig!

Under förra året gjorde vi på TIME DANOWSKY ett viktigt åtagande, när vi som första svenska advokatbyrå anslöt oss till Diversity Charter. Inte för att vi är bäst på mångfald, men för att vi vill bli det. Vi är övertygade om att olikhet är en resurs.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 18 mars 2022. Skicka in ditt CV, personliga brev, betyg samt övriga relevanta intyg till [email protected].

För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Geissler, [email protected], eller Daniel Wåtz, [email protected].